Így nézhet ki a Galaxy S11 és S11e

samsung galaxy s11 render
Így nézhet ki a Samsung Galaxy S11
Vágólapra másolva!
Megérkeztek az első nem hivatalos renderek a telefonokról.
Vágólapra másolva!

Meglepően nagy volt eddig a csend a Samsung következő generációs csúcsmobiljai körül, noha várhatóan olyan három hónap múlva, jövő februárban mutatkozhatnak be a Galaxy S11-esek. A korábban számos hiteles pletykát leszállított OnLeaks és a 91Mobiles duó jóvoltából most megérkeztek az első 3D renderek a Galaxy S11 és Galaxy S11e mobilokról, ezek állítólag kiszivárgott CAD-fájlokon alapulnak.

Így nézhet ki a Samsung Galaxy S11 Forrás: OnLeaks / 91Mobiles

A képek alapján óriási szenzációra nem kell számítani, de a hátlapi kamerarendszereik elveszíthetik a középre igazított pozíciójukat, helyette a készülékek egyik sarkába költözhetnek, és hasonlóan nézhetnek ki, mint amit az Apple és a Google használ a legújabb mobiljaiban. A telefonok előlapi kamerái maradhatnak a kijelző fúrtak, viszont a megjelenítő sarkából középre vihették azokat a formatervezők, mint a Note 10-ben.

Ezeken túlmenően a legolcsóbb Galaxy S11e elsőre is feltűnő változtatása a kijelzőt érintheti, a jelek szerint megkapja a készülék hosszabbik oldalaira lekerített típust. A jelenlegi generációs elődje klasszikus kialakításút használ, az oldalra leívelő megjelenítő a normál és a plusz modellek kiváltsága.

Ez pedig a Samsung Galaxy S11e lehet Forrás: OnLeaks / 91Mobiles

A telefonokkal kapcsolatos egyéb pletykák és spekulációk egyelőre nem állnak erős lábakon, de könnyen elképzelhető, hogy ezekben a készülékekben debütálhat a Samsung saját fejlesztésű, 108 MP-es hátlapi kamerája, a működtetésükről pedig régiótól függően Samsung Exynos 990 vagy Qualcomm Snapdragon 865 lapkakészletek gondoskodhatnak.

Kicsinek pedig egyik telefont sem híresztelik: 6,3 - 6,7 - 6,9 hüvelykes megjelenítőkkel rendelkezhetnek, azaz a legnagyobb Galaxy S11+ konkrétan tabletméretű lehet, összehasonlítási alapul a jelenlegi Galaxy S10+ modellben 6,4 hüvelykes megjelenítő van.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!