Eltüntette az értékeléseket a webshopjából az Apple

apple airpods bluetooth headset fülhallgató zene music
Apple AirPods (2019)
Vágólapra másolva!
Más helyeken kell keresni a termékeivel kapcsolatos tapasztalatokat.
Vágólapra másolva!

Az AppleInsider kiszúrta, hogy az Apple csendben eltüntette a hivatalos webshopjából a vásárlói értékeléseket. A vevők eddig szöveges és 1-5 csillagos értékeléseket hagyhattak a termékekről, a potenciális vásárlók pedig értékelhették a véleményeket a hasznosságuk alapján, plusz rendeztethették azokat hasznosság és beküldési idő szerint.

Apple AirPods (2019) Forrás: Apple

Hivatalos indoklás híján csak találgatni lehet, hogy mi állhat az értékelések eltávolítása mögött, azonban a The Verge rámutatott, az Apple kiegészítői esetében megszokottak voltak a negatív értékelések, ami garantáltan nem tetszett a vállalatnak.

Ez nyilván egy rosszmájú spekuláció, de racionálisabb okot nem igazán tud senki mondani arra, hogy miért kellett suttyomban eltüntetni az értékeléseket.

Természetesen az Apple vagy a partnerei hardvereit megvásárolni kívánók továbbra is képesek lesznek vásárlói véleményeket olvasni, ehhez csak meg kell keresniük a termékeket a nagy online piactereken, például az amazonos termékoldalakon garantáltan lesznek bőven visszajelzések.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!