74 sérülékenységet javított a Microsoft

Adjustable Spanner Body Part Brand Close-up Clothes Detail Ecology Environment Europe France Hand Lorraine Maintenance Meuse Object One villáslulcs Repairing Safety Jacket Sita Spanner Suez Suez Environnement Sunny Tool Unrecognizable People Wo
France, Meuse, 55, Ecopole of Sauvigny, site waste recycling (household packaging,raw materials...)
Vágólapra másolva!
Plusz véget ért a Windows 10 April 2018 Update támogatása.
Vágólapra másolva!

Sok változást hozott a kedd este a Microsoft háza táján. A vállalat útjára indította a Windows 10 November 2019 Update rendszert, kiadta a szokásos havi hibajavításait a szoftvereihez, továbbá megszüntette a Windows 10 April 2018 Update fogyasztói és üzleti változatainak a támogatását. A legutóbbi azt jelenti, hogy a kérdéses rendszerhez most érkezett utoljára sebezhetőségeket és hibákat javító frissítés, a felhasználóknak sürgősen át kell állniuk a Windows 10 lehetőség szerint legújabb kiadására, amit persze ingyen megtehetnek.

Forrás: Photononstop/Franck Dunouau

A hibajavító keddre rátérve a Microsoft láthatóan nem ült az elmúlt hetekben a babérjain: összesen 74 sebezhetőséget javított a különféle termékeiben, amelyek közül 13 kapott kritikus besorolást. Az egyik ráadásul egy aktív kihasználás alatt álló, nulladik napi sebezhetőség az Internet Explorerben, amellyel távoli kódfuttatás érhető el a számítógépeken.

A Microsoft legújabb frissítései a Windows Update szolgáltatáson keresztül telepíthetőek, illetve települnek automatikusan a felhasználók javánál.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!