Akciós kocsi és repülőgép is lesz az idei Fekete Pénteken

consumers Horizontal
Shoppers with their arms full walk to their cars during the "Black Friday" sales at a Best Buy store in Culver City, California on November 25, 2016. US retailers kicked off the unofficial start of the holiday retail season with sales that begin on the Thanksgiving holiday. / AFP PHOTO / Mark RALSTON
Vágólapra másolva!
Az idei Black Friday akció keretein belül több, mint hétszázezer akciós termékkel várja az online várásrlókat az eMag november 22-én.
Vágólapra másolva!

Immár a hatodik ilyen akciót tartja az eMag, és mivel minden évben folyamatosan növekedett az érdeklődés, idén 10 százalékos bővülést várnak a vállalat szakemberei.

Forrás: AFP/Mark Ralston

Ez nagyjából 3 millió látogatót jelent egyetlen nap alatt, ami azért bármilyen logisztikai rendszert képes komolyan megterhelni. Éppen ezért a cég munkatársai már jó ideje készülnek erre a napra - egészen pontosan 10 hónapja - annak érdeklében, hogy minden a lehető legjobban működjön. Ahhoz, hogy a beérkező kérdéseket és rendeléseket le tudja bonyolítani, az eMag megnövelt ügyfélszolgálati létszámmal és az idei évtől már öt logisztikai partnerrel vág neki az idei promóciónak.

Ezeknek a fejlesztéseknek köszönhetően azt ígérik, hogy az akció keretében megrendelt termékek legkésőbb december 7-ig biztosan megérkeznek a címzettekhez.

Ezek a termékek pedig idén is rendkívül széles merítést mutatnak, ugyanis az akciós pelenkáktól az olyan kötelező elemeken keresztül, mint a mobiltelefon és az okostévé egészen az autókig, vagy akár a kisrepülőkig minden lesz itt, amit csak pénzért meg lehet venni.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!