Már mobilon és PC-n is tévézhetnek a UPC Direct előfizetői

üzletember, telefonál
47036191 - young handsome businessman with tablet in subway
Vágólapra másolva!
A Direct Now akár 50 csatorna elérését biztosítja a meglévő műholdas termék kiegészítőjeként.
Vágólapra másolva!

Elérhetővé vált a UPC Direct Now alkalmazás, amely akár 50 tévécsatorna online elérését teszi lehetővé. Az applikáció a UPC Direct ügyfelei számára ingyenesen letölthető. Az app egyidejűleg több képernyő használatát is biztosítja mindössze egy előfizetéssel, ami fizikai szabadságot jelent azoknak az ügyfeleknek, akiknek a mobilitás különösen fontos. Emellett az előfizetők a Visszajátszás funkcióval 7 napig visszanézhetik a tévéprogramokat. A UPC Direct Now Android vagy iOS rendszerű okostelefonokon és táblagépeken, számítógépen és okostévén is elérhető.

Forrás: 123RF

Az országosan elérhető tv-szolgáltatók hasonló termékei közül egyedül a UPC Direct Now érhető el Smart TV alkalmazásként is. Az okostévés applikációban a UPC Direct csatornakínálatának jórésze megtalálható; egyes csatornák esetében az Újraindítás opcióval az aktuális műsor visszatekerhető a legelejére, a Visszajátszás menü alatt pedig elérhetőek az előző napok adásai.

A UPC Direct ügyfelei az alkalmazást már letölthetik, ezt követően My UPC Direct felhasználónevükkel és jelszavukkal azonnal elérhetővé válik számukra a tévézés megújult élménye.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!