December elején indul a Humble Choice

humble bundle choice
Humble Bundle
Vágólapra másolva!
Megéri a bevezetésekor Monthly-előfizetőnek lenni.
Vágólapra másolva!

Három héttel ezelőtt a Humble Bundle nagy változtatást jelentett be, a havidíjért cserébe minden hónapban új játékcsomagot adó Humbly Monthly-előfizetése teljesen átalakul, és Humble Choice néven folytatja majd a pályafutását. A részletekről egy korábbi hírben már beszámoltunk, de a lényeg, hogy az előfizetők tíz havonta cserélődő játék közül minden hónapban kiválaszthatnak majd hármat vagy kilencet, amelyekhez azonnal megkapják a digitális játékterjesztő platformokon beváltható kódjaikat.

Humble Bundle Forrás: Humble Bundle

Egyelőre nem világos, hogy a Monthly-nál jelentősen drágább konstrukció megéri-e majd a pénzét, bár a bejelentés szerint az átalakítás fő célja pont az, hogy az eddiginél nagyobb értékű játékokat tudjon osztogatni a Humble Bundle az előfizetőknek.

Annyi viszont biztos, hogy a Humble Monthly aktív előfizetői számára óriási üzlet lesz a Humble Choice.

Őket a 15 dolláros Humble Choice Basic vagy a 20 dolláros Humble Choice Premium helyett a külön nem igényelhető Humble Choice Classic előfizetésbe rakja majd át automatikusan a játékbolt,

és a megszokott havi 12 dollárjukért cserébe mind a tíz éppen kínált játékot megkapják.

A Humble Store most bejelentette, hogy a Humble Choice 2019. december 6-án fogja átvenni a Humble Monthly helyét, azaz már csak egy hónapjuk van az érdeklődő játékosoknak a Humble Choice Classic vonatra való felugrásra.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!