Már 115 millió eladott példánynál tart a GTA V

grand theft auto v gta 5
Grand Theft Auto V
Vágólapra másolva!
A Borderlands 3 és a The Outer Worlds is jól teljesít.
Vágólapra másolva!

Elérhetővé vált a Take-Two játékkiadó idei második pénzügyi negyedévét taglaló pénzügyi jelentése, és ezúttal nincs okuk a panaszra a vállalat részvényeseinek. Az eredetileg 2013-ban megjelent Grand Theft Auto V továbbra is megállíthatatlan, idén május óta újabb 5 millió példányt vásároltak a játékból, így mostanra összesen 115 millió kópia fogyott belőle.

Grand Theft Auto V Forrás: Rockstar Games

Az újabb termékeivel is szerencséje volt a kiadónak, a nemrég megjelent Borderlands 3 már 7 millió példánynál tart, a számítógépekre a napokban kiadott Red Dead Redemption 2-ből pedig mostanra 26,5 milliót sikerült eladni.

Némi meglepetésre az abszolút katasztrofálisan fogadott NBA 2K20 is nagyon jól fogyott, a rajongók egyöntetű gyűlölete ellenére (a MetaCriticen az összes platformon egy pont alatt van a felhasználói pontszáma) csak elment belőle valahogy 6 millió.

Végül szintén jó hír a cégnek, hogy a nemrég megjelent, ráadásul PC-n és Xboxon egyelőre fillérekért is játszható The Outer Worlds erős rajtot vett, és a várakozásokat felülmúlóan teljesített. Az esetében valószínűleg az Xbox Game Pass-es üzlet miatt nem közölt konkrét eladási számot a vállalat, a havidíjas bérlőszolgáltatás által torzított eladási szám nem lenne reprezentatív a tényleges üzleti sikerére.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!