Imádja Keanu Reeves a Cyberpunk 2077-et

johnny silverhand keanu reeves cyberpunk 2077 videojáték
Johnny Silverhand a Cyberpunk 2077-ben
Vágólapra másolva!
Az eredetileg tervezetthez képest kétszer annyi időt tölt majd a képernyőn.
Vágólapra másolva!

Ha minden jól megy, akkor 2020. április 16-án végre megjelenik Google Stadia, PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra a The Witcher 3-mal világhírnévre szert tett, lengyel CD Projekt RED következő játéka. A nyílt világú Cyberpunk 2077 minden kétséget kizáróan a jövő év egyik legjobban várt játéka, és ha tényleg olyan jó lesz, mint amilyennek a videókról tűnik, akkor rengeteg év játéka címet bezsebelhet.

Johnny Silverhand a Cyberpunk 2077-ben Forrás: CD Projekt Red

Ha ez nem lenne elég, akkor pár hónapja kiderült, hogy az elmúlt időszakban újból különösen népszerűvé vált Keanu Reeves is szerepel a játékban, a Johnny Silverhand nevű karaktere a játékos fejében él valamiféle chipben. Egyelőre nem világos, hogy mi lesz a szerepe, azonban annyit már hónapok óta lehet tudni, hogy Keanu nem csak haknizni ment a játékba, hanem aktívan részt vett a karakterének teljes megformálási folyamatában.

Most újabb váratlan információ derült ki az alakítási folyamatról: Keanu annyira élvezte a munkát, hogy kiharcolta a karaktere képernyőn töltött idejének a megduplázását.

Ezt a színészt hosszú ideje olaszul szinkronizáló Luca Ward árulta el a Lucca Comics and Games 2019 kiállításon a TGCOM24 kiadvány újságírójának. Olaszországban szinkronosan fog megjelenni a Cyberpunk 2077, és a helyi rajongók valószínűleg nagy megelégedésére ebben is ő adja Reeves hangját.

Hazánkban magyar szinkronnal ugyan nem lesz elérhető a játék, de hivatalos magyar felirattal érkezik.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!