Elindult a Fortnite Chapter 2

fortnite chapter 2 epic games videojáték
Fortnite Chapter 2
Vágólapra másolva!
Teljesen új szigeten folytatódik a battle royale játék.
Vágólapra másolva!

Két év után a játékosok legnagyobb meglepetésére egyszer csak leállt a jelenlegi legnépszerűbb battle royale játék, a Fortnite pályáját váratlanul elnyelte egy fekete lyuk. Ez természetesen azonnal lázba hozta a játékosokat, azonban senki sem számított rá, hogy az Epic Games szadista marketingesei két teljes napra lekapcsolják a komplett játékot, hogy ezzel jelentős és ingyenes médiafelhajtást generáljanak körülötte.

Fortnite Chapter 2 Forrás: Epic Games

Szerencsére magyar idő szerint kedd délben véget ért a free to play üzleti modellt használó címek esetében különösen szokatlan reklámtrükk, és elindult a Fortnite Chapter 2. A játék eredeti szigete a múlté, a játékosok mostantól egy vadiúj térképen játszhatnak.

A frissítés pár új mechanikát is hozott, például mostantól horgászhatnak, úszhatnak, és csónakázhatnak is az efféle tevékenységek iránt fogékonyak. Természetesen pár új fegyver is került a játékba, plusz a fejlesztők figyelmet fordítottak a bújócskázás javítására, mostantól hatékonyabban el lehet bújni a szemetesekben és a szalmabálákban.

A Fortnite Chapter 2 már elérhető az összes támogatott platformon, bár persze le kell tölteni egy méretes frissítést a játékba való beugrás előtt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!