Gügyögni fog a Death Stranding exkluzív gamepadje

death stranding hideo kojima sony playstation 4 pro videojáték
Death Stranding
Vágólapra másolva!
Feltehetően extra hardver került emiatt a játékvezérlőbe.
Vágólapra másolva!

November 8-án végre megjelenik az idei év egyik legtöbbek által várt játéka, a Hideo Kojima vezetésével készült Death Stranding. Az első körben exkluzívan a Sony PlayStation 4-re elérhetővé váló, de a pletykák szerint később PC-re is megérkező cím különféle kiadásai persze már előrendelhetőek, többek közt limitált mennyiségben maga a PlayStation 4 Pro is kapható lesz a játékkal egybecsomagolva, ráadásul a megszokott helyett egy különleges dizájnú gamepad jár majd hozzá.

Death Stranding Forrás: Kojima Productions

Az exkluzív gamepad külső borítása részben átlátszó, és határozottan vizeletszíne van, azonban Kojima szerint valójában csak a Death Stranding főhősénél mindig megtalálható Bridge Baby tartályában lévő folyadék színéről lett modellezve. A Bridge Baby egy baba, amely összeköti a valódi világot és a halott világot, például túlvilági ellenfelek detektálására használható.

A japán maestro elárulta, hogy a vizeletszínű kontrollerrel játszók a Bridge Baby gügyögését is hallani fogják a különleges kiadású gamepaden keresztül, bár akit zavarna a jelenség, az kikapcsolhatja majd a játék beállítómenüjében. Sajnos nem világos, hogy a funkcióhoz került-e valamiféle extra hardver a gamepadbe, de valószínűnek tűnik, hiszen a PlayStation 4 normál játékvezérlőjében nincs beépített hangszóró.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!