Nyakunkon a Windows 10 őszi óriásfrissítése

dell notebook laptop windows 10
Vágólapra másolva!
Egy-két héten belül megjelenhet az October 2019 Update.
Vágólapra másolva!

A Windows 10-zel kapcsolatos híreket követők valószínűleg jól tudják, hogy nem ment zökkenőmentesen az elmúlt egy évben a rendszer újabb és újabb verzióinak a kiadása, részben ezért a Microsoft visszavett a fejlesztésének a tempójából. Jelenleg úgy tűnik, hogy papíron továbbra is évi kettő óriásfrissítés fog megjelenni hozzá, azonban csak a tavaszi hoz majd sok és jelentős újdonságot, míg az őszi egy szervizcsomaggá válik, amely ráadásul ugyanúgy települ majd a Windows Update-en keresztül, mint a normál biztonsági és összegző frissítések.

A kép csak illusztráció Forrás: Adam Sondel / Pexels

A rendszer idén őszi frissítése a 1909-es verziószámú Windows 10 October 2019 Update, amelyet a nevéből sejthetően most októberben kíván kiadni a Microsoft, bár a megjelenésével kapcsolatos információkat hivatalosan a mai napig nem közölt a cég. Egyre inkább úgy tűnik, hogy elkészült az őszi óriásfrissítés, a Windows Insider programban lévő bétatesztelők már a kiadásra jelölt verzióját használják, és felbukkant a WSUS (Windows Server Update Services) szolgáltatásban is a telepítője.

A Microsoft október másodikán egy nagyobb sajtótájékoztatót tart majd, az új Surface termékek bejelentése mellett valószínűleg ezen fogja leleplezni a Windows 10 October 2019 Update kiadási dátumát.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!