Kedden indul az ingyenes Destiny 2

destiny 2 shadowkeep videojáték
Destiny 2: Shadowkeep
Vágólapra másolva!
Tisztázta a freemium változat tartalmát a Bungie.
Vágólapra másolva!

Némi halasztás után a Bungie megerősítette, hogy a legutóbbi álláspontjának megfelelően október elsején elérhetővé válik a Destiny 2: New Light a Steamen. A játék alapvetően ingyen játszható, azonban az újabb tartalmi kiegészítői és a szezonbérletei fizetősek maradnak; a szintén kedden elérhetővé váló Shadowkeep kiegészítőért és a legújabb szezonbérletért 35 eurót kér a fejlesztőcég.

Destiny 2: Shadowkeep Forrás: Bungie

Az üzleti modell váltásával párhuzamosan a Bungie most végre tiszta vizet öntött a pohárba, hogy a játék mely tartamai lesznek ingyenesen játszhatóak, és melyekért kell fizetni. Egyszerűbb visszafelé irányban kezelni a kérdést:

a Forsaken és a Shadowkeep kiegészítőkön, továbbá az éppen aktuális szezonbérleten kívül minden ingyenes lesz.

A Forsaken jelen pillanatban nem vehető meg a Steamen, csak a Shadowkeep, azonban legkésőbb október elsején az is külön megvásárolhatóvá fog válni. Azt még nem világos, hogy mennyibe kerül majd.

A Destiny 2: New Light ingyen játszható tartalmai Forrás: Bungie

A Destiny 2-vel a Battle.net indítón keresztül már játszottak a Bungie webhelyén kérhetik az összes mentett játékállásuk, továbbá a megvásárolt kiegészítőik átvitelét a játék steames verziójába.

Ott folytathatják majd a steames kiadásban a játékot, ahol a Battle.neten abbahagyták.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!