Ingyen tölthető a Metro 2033 Redux

4a games metro 2033 videojáték
Metro 2033
Vágólapra másolva!
Emellett egy indie játékot is odaad az Epic Games Store.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt napokban osztogatott hat Batman-játék után újból nagy promócióval állt elő az Epic Games Store, a digitális számítógépes játékbolt október 3-ig a Metro 2033 Reduxot és az Everythinget adja oda ingyen és örökre bármely érdeklődőnek. A játékok igénylése a böngészőben is megoldható, de persze a letöltésükhöz telepíteni kell az Epic Store kliensprogramját.

A Dmitry Glukhovsky regénye alapján készült Metro 2033-at vélhetően keveseknek kell bemutatni, az FPS-ben jobbára a moszkvai metróhálózat legkülönfélébb bugyraiban kell túlélni, ráadásul az ellenséges embercsoportok mellett a szörnyek támadásai is gyakoriak. A Redux kiadás az eredeti játék remasterelt változata, ami a Metro Last Light motorját használja, így szebb a grafikája és jobb a mesterséges intelligenciája. Emellett a fejlesztők mechanikákat átemeltek bele a folytatásból, és rengeteg kisebb-nagyobb változtatást is elvégeztek a jobb játékélmény érdekében.

Az Epic által osztogatott másik cím az egyemberes fejlesztőgárdájú Everything, az indie játék egy „valóságszimulátor". A játékos bármilyen tárgy vagy élőlény lehet, ami csak a képernyőn lát, és szabadon utazhat a játék procedurálisan generált világában, nincsenek benne teljesítendő feladatok.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!