Ennyire kemény az Apple iPhone 11 Pro Max

Vágólapra másolva!
A PhoneBuff megnézte, hogy az iPhone 11 Pro Max vagy a Galaxy Note 10+ bírja jobban a földbe csapódásokat.
Vágólapra másolva!

A Galaxy S10+ készülékkel szemben a Galaxy Note 10+ okostelefont elöl-hátul Gorilla Glass 6 védőüveg borítja, így elméletileg akár zsebmagasságból is túléli a földbe csapódásokat. Eközben az Apple a létező legerősebb védőüveget ígérte az iPhone 11 Pro modellekhez.

Természetesen ez is a Corning gyárából származik, de sokakat érdekelt, hogy vajon melyik készülék bírja jobban, ha véletlenül elejtik? A PhoneBuff kiderítette.

Forrás: PhoneBuff

A csapat a gépi töréstesztben hisz, vagyis a mobilokat egy gép ejti le, így pontosabb összehasonlítási alapot szolgáltat. A Galaxy Note 10+ a teszteken egy hajszállal jobbnak bizonyult: mindkettő csúcsmobil összetört, de a Samsung készülékén kevesebb volt a repedés. Az oldalsó becsapódásokat ugyanakkor az iPhone 11 Pro Max bírta jobban, köszönhetően a rozsdamentes acél keretnek.

A kijelzővel lefelé való ejtéseknél az iPhone 11 Pro Max az iPhone-ok eddigi legjobb eredményét érte el ráadásul, a panel működőképes maradt. Vagyis az Apple igazat mondott, az iPhone 11 Pro készülékek valóban az eddigi legkeményebb Apple mobilok. Egy tokot azért ettől függetlenül merőben ajánlott rátenni ezekre is.