Új traileren a The Last of Us Part II

naughty dog the last of us part 2 ellie
Ellie
Vágólapra másolva!
Hivatalos a kiadási dátum és az összes kiadás.
Vágólapra másolva!

Az előzetes híreknek megfelelően a Sony és a Naughty Dog kedden megtartották a The Last of Us Part II első komoly sajtóeseményét, a meghívott újságírók zárt ajtók mögött kipróbálhatták a játék két pályáját. A beszámolóikból valószínűleg rengeteg újdonság derül majd ki a játékkal kapcsolatban, azonban a készülőfelében lévő cikkeik magyar idő szerint csak csütörtök délután 5 órakor jelenhetnek meg.

Ellie Forrás: Naughty Dog

Nem véletlenül esett szeptember 26-ra a választás: ez az Outbreak Day a játékban, az a nap, mikor kitört az emberiség javát elpusztított, vagy éppen spórahordozó zombivá degradált járvány.

The Last of Us Part II Forrás: Naughty Dog

A rajongóknak addig is be kell érniük pár kedvcsináló információmorzsával. Elsőként is érkezett egy új trailer a játékból, amely alapján Ellie romantikus partnerét meggyilkolhatta a korábbi videókban látott szekta, mire ő hadiösvényre lépett.

Joel Forrás: Naughty Dog

Kevesek meglepetésére, de sokak megkönnyebbülésére végül Joel is feltűnt a trailerben, hogy kéretlenül felajánlja a segítségét a revanshoz, azonban nem világos, hogy milyen minőségben segíti majd Ellie-t.

A játék 2016-os leleplezése óta tartja magát az elmélet, hogy Joel talán meghalhatott, és csak Ellie fejében létezik, a Naughty Dog nem volt hajlandó megerősíteni vagy megcáfolni ezt. Egyre kevésbé tűnik valószínűnek a teória, de remélhetően a gamer sajtóban hamarosan megjelenő cikkek tisztázzák majd a helyzetet.

The Last of Us Part II Forrás: Naughty Dog

A másik fontos újdonság, hogy a korábbi pletykáknak megfelelően valóban a jövő év elején jelenik majd meg a The Last of Us Part II: a péntekre eső 2020. február 21. lesz a nagy nap.

The Last of Us Part II Ellie Edition Forrás: Naughty Dog

A PlayStation-exkluzív játék dobozában két darab optikai korong lesz, és négyféle kiadásban kerül piacra:

  • 60 dolláros Standard Edition: fizikai vagy digitális, csak az alapjáték van benne;
  • 80 dolláros Special Edition: dobozos játék, különleges PS4 téma, hat PSN avatar, steelbook, 48 oldalas mini art book;
  • 160 dolláros Collectors Edition: Special Edition + 12 hüvelykes Ellie szobrocska, Ellie karkötője, hat kitűző, négy matrica, litográfiával készült nyomat köszönőlevéllel;
  • 250 dolláros Ellie Edition: Collectors Edition + Ellie hátizsákja, ruhára varrható folt, 7 hüvelykes vinyl a játék egyes dalaival, négy helyett öt matrica.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!