30 perc alatt feltölti a mobilunkat az Oppo

Vágólapra másolva!
Hivatalosan is bemutatkozott a 65 wattos SuperVOOC és a 30 wattos Wireless VOOC Flash Charge technológia.
Vágólapra másolva!

Az Oppo a pletykáknak megfelelően valóban minden eddiginél fejlettebb gyorstöltési rendszerekkel újított. Bemutatkozott a 65 wattos SuperVOOC Fast Charge 2.0 gyorstöltési szabvány, amelyet a vezeték nélküli fronton a 30 wattos Wireless VOOC Flash Charge kísér.

A SuperVOOC 2.0 ott folytatja, ahol az elődje abbahagyta, és elsőként az október 10-én érkező Reno Ace-ben debütál. Egy 4000 mAh-s akkut 30 perc alatt teljesen feltölt. 5 perc alatt pedig 27 százalékot tud feltankolni.

Forrás: GSMArena

A bravúrhoz az Oppo speciális félvezetőkkel rövidítette a töltési időt és csökkentette az adapter méretét. Az adapterben, a vezetékben és a készülékben is van 5 biztonsági óvintézkedés a maximum biztonság érdekében.

A 30 wattos vezeték nélküli gyorstöltés 80 perc alatt végez egy 4000 mAh-s akkuval, és a Qi szabványt is támogatja, ha nem is teljes sebességgel értelemszerűen. A túlmelegedést hardveres óvintézkedéssel előzi meg a gyártó.

A sima VOOC 4.0 technológia pedig 30 wattosra gyorsul, vagyis 73 perc alatt tölt fel egy 4000 mAh-s akkut, 12 százalékkal gyorsabban, mint az előző szabvány.