A Huawei feltuningolta a csúcstelefonját

Huawei, P30 Pro, IFA 2019
Richard Yu a Huawei Fogyasztói Üzletágának vezérigazgatója.
Vágólapra másolva!
Éjszakai szelfi mód és a kézi videózást támogató funkció is került a Huawei P30 Pro okostelefonba ami megkapja a cég legújabb EMUI 10-es felhasználói felületét is.
Vágólapra másolva!

A Huawei P30 szériájából a gyártó fél év alatt közel 17 millió darabot értékesített világszerte és ezzel ez lett a kínai vállalat eddigi legsikeresebb okostelefon-sorozata.

E sorozat legújabb, darabja lett a frissített verziós P30 Pro, melyet a gyártó saját, következő generációs kezelőfelületével, az EMUI10-zel szerelt fel, valamint tovább finomította az eddig elég menő fótós szolgáltatásait. A készülék éjszakai szelfi módot kapott. ami a magas érzékenységű portréalgoritmusnak köszönhetően az előlapi kamera éjszakai használata során képes javítani a képminőséget exrémen alacsony környezeti fény mellett is.

Ez az algoritmus csökkenti az alany mögötti fényforrások intenzitását és kiemeli a háttér sötét részeit, azok túlexponálása nélkül.

Ebben segít még a készülék szuper érzékeny (ISO 409600) hátlapi quad kamerarendszere ami jó felvételeket készít gyér fényviszonyok között is.

Richard Yu a Huawei Fogyasztói Üzletágának vezérigazgatója. Forrás: Origo

A Huawei új készülékében a mesterséges intelligencia segítségével továbbfejlődtek a videó funkciók is. A Huawei Vlog AI szerkesztési mód támogatja a sajátkezű tartalomgyártást, így a felhasználó egy kattintással készíthet zenés klipeket a telefon galériájában található képekből és videó részletekből. A kész anyag szerkesztése során a P30 Pro tulajdonosa további zenéket, filtereket és effekteket is használhat.

EMUI10

A Huawei új csúcskészüléke a gyártó első olyan okostelefonja, amely EMUI10 kezelőfelületet kapott. Az ikonok képernyőn való esztétikus megjelenését a magazinos elrendezési stílus biztosítja.

Az okostelefon kijelzője sötét módban lágy megvilágítást alkalmaz, amely védi a szemet az erős fénytől különösebb színváltás nélkül.

Az EMUI 10-nek köszönhetően a készülék egy továbbfejlesztett vezeték nélküli kijelző rendszert is kapott. Ennek köszönhető az a több képernyős együttműködés, amely áttöri az Android és a Windows operációs rendszerek közti határokat. A drag and drop technológiának köszönhetően a PC és az okostelefon valós időben, zökkenőmentesen képes a kijelző megosztására, valamint a felhasználó képes a notebook képernyőjére küldött képet az egérrel, vagy a billentyűzettel irányítani.

A Huawei P30 Pro legújabb modellje Misztikus kék és Levendula színekben elérhető a nemzetközi piacon szeptember 7-től. Forrás: Origo

A Huawei P30 Pro kezelőfelületén túl a gyártó a telefon külső megjelenésén is változtatott. A kamerák területét magas fényű, a hátlap további részeit pedig ujjlenyomatálló, matt borítással látta el.

A Huawei P30 Pro legújabb modellje Misztikus kék és Levendula színekben elérhető a nemzetközi piacon szeptember 7-től.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!