Ázsiát nem nyűgözték le az iPhone 11 mobilok

Vágólapra másolva!
Elemzői visszajelzések szerint Ázsiában nem fogadták annyira lelkesen az Apple új okostelefonjait.
Vágólapra másolva!

A jelentések szerint az ázsiai elemzőket és fogyasztókat egyáltalán nem nyűgözték le és hozták lázba az Apple iPhone 11 okostelefonjait. A helyiek az extrákkal teletömött, de alacsony árú okostelefonokhoz vannak szokva. Bár az iPhone 11 ára elvileg kedvező, az elemzők még így sem hisznek a sikerben, ami az ázsiai piacot illeti.

Forrás: Apple

Szerintük az Apple a Kínában elvesztett vásárlókat szeretné visszaszerezni, azonban jelenleg is a helyi fogyasztók inkább a hazai nagy gyártó termékeit választják, főleg azért, hogy támogassák azt Amerikával és a kereskedelmi háborúval szemben.

Az ázsiai szakértők szerint a plusz hátlapi kamera nem lesz elég a csökkenő eladások megállításához a régióban, ráadásul a Pro modellek árazása nem is csökkent. Az 5G-s lehetőségről is lemarad az Apple, és állítólag Kína mellett Dél-Koreaában és Indiában is ugyanilyen az iPhone 11-ek fogadtatása. Az IDC szerint Indiában például csak az érdekli az Apple-vásárlókat, hogy Apple logós termékük legyen, az nem, hogy a legfrissebb.