A szervizt viszi a telefonokhoz a Samsung

Samsung, galaxy, S10e, kicsi, android, okostelefon
Támogatja a vezeték nélküli töltést.
Vágólapra másolva!
Tizenöt német városban indul a különleges szolgáltatás.
Vágólapra másolva!

Az okostelefonok szervizeltetése óriási kényelmetlenséget jelenthet, hacsak nem sikerül személyesen elvinni a javítóműhelybe a készüléket, ahol azonnal neki is tudnak állni a munkának. A legrosszabb esetben a pórul járt ügyfeleknek postázniuk kell a telefont, a szervizből minimum pár munkanapon belül fogják visszakapni, ráadásul cserekészüléket sem kapnak a javítás idejére. Ennek a helyzetnek különösen nagy az esélye, ha valaki kevésbé ismert gyártótól vásárol kártyafüggetlen készüléket.

Samsung Galaxy S10e Forrás: Samsung

A Samsung októberben egy óriási könnyebbséget jelentő szolgáltatást fog indítani Németország tizenöt városában, amelynek a keretében a mobiljait, táblagépeit és okosóráit szervizeltetni kívánó ügyfelek szervizes autót rendelhetnek egy számukra megfelelő helyre és időpontra.

Akár az otthonuk elő is hívhatják, a technikus pedig a furgonban elvégzi a készülékük javítását.

A tájékoztatás szerint a legtöbb javítás nem tart tovább egy óránál, az ügyfelek a furgonban ücsörögve megvárhatják a munka befejezését, frissítőt is kapnak. Ettől függetlenül nem muszáj jelen lenniük a szervizelés során: ha nem kívánnak a furgonban várakozni, vagy a várakozási idő alatt szeretnének valamit elintézni, akkor elmehetnek a dolgukra.

Csak érjenek vissza időben, ne tartsák fel a szervizest.

A szolgáltatás első körben Augsburgban, Berlinben, Brémában, Dortmundban, Drezdában, Düsseldorfban, Frankfurtban, Hamburgban, Hannoverben, Kölnben, Lipcsében, Münchenben, Münsterben, Nürnbergben, és Stuttgartban lesz elérhető, a tizenöt városra huszonegy Express Repair javítófurgon jut.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!