Már hivatalos DOOM vodka is van

doom bone vodka
DOOM Bone Vodka
Vágólapra másolva!
Limitált mennyiségben lesz elérhető a drága tömény.
Vágólapra másolva!

A zenekarokhoz hasonlóan a játékkiadók is takaros bevételre tesznek szert a termékeik logójával díszített ajándéktárgyak árulásából, a pólótól kezdve a kulcstartón át az akciófigurákig rengeteg mindent képesek rásózni a rajongókra. A Bethesda különösen nagy hangsúlyt fektet erre, a brit Rebel Distillers mini szeszfőzdével együttműködve hamarosan még limitált kiadású vodkát is árul majd, a november második felében érkező DOOM Eternal kiadása apropójából.

DOOM Bone Vodka Forrás: Bethesda / Rebel Distillers

A DOOM Bone Vodka 7 deciliteres üvegben érkezik, az Egyesült Királyság mellett az EU-s országokból és Ausztráliából rendelhető. Az üvegenkénti ára szállítási költség nélkül 45 font, bő 16 ezer forint, az előrendelt üvegek kiküldése szeptember végén kezdődik.

A „bone vodka" névből sejthetően egy különlegességről van szó, füstölt csontból kinyert csontvelővel adtak egyedi ízt az italnak.

Egyelőre nem kizárt, hogy a termék értékelhető ital lesz a vodkát kedvelők számára, nem úgy, mint a Fallout 76 mellé kiadott Nuka Dark Rum. A palackonként 80 dolláros, azaz nettó 24 ezer forintos nedű egy műanyag flakonban jött, ráadásul a beszámolók szerint jóindulattal is csak közepes minőségűnek volt titulálható.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!