Hihetetlenül drága a Google okoshátizsákja

yves saint laurent cit-e google project jacquard okoshátiszák
Yves Saint Laurent Cit-E
Vágólapra másolva!
Az Yves Saint Laurenttel együttműködésben készült a Cit-E.
Vágólapra másolva!

Egyes olvasóink talán emlékeznek rá, hogy a Google és a Levi's még két évvel ezelőtt bemutattak egy okosdzsekit. A ruhadarabot az tette okossá, hogy az egyik ujjában megtalálható volt a Google által fejlesztett, érintésérzékeny Project Jacquard szövet, így a viselőik a szöveten végrehajtott húzó és koppintó gesztusokkal tudták kezelni a mobiljaik egyes funkcióit, például válthattak a zeneszámok között, csökkenthették vagy növelhették a hangerőt, aktiválhatták a Google Asszisztenst.

A Charged beszámolója alapján most csendben visszatért Jacquard, ezúttal egy Yves Saint Laurent által készített hátizsákba sikerült integrálni. Egyelőre úgy tűnik, hogy funkcionálisan teljesen ugyanarról van szó, mint amit a Levi's dzsekijében is láthattunk, jelen esetben a baloldali vállon nyugvó részében található az érintésérzékeny rész.

A luxusmárka Cit-E nevű hátizsákja csak Európában lesz kapható október közepétől, méghozzá 795 eurós, olyan 262 ezer forintos áron.

A meghökkentő árcédula elsősorban nem a Google technológiájának köszönhető, a hátizsák normál változatáért is elkér 695 eurót, 229 ezer forintot az Yves Saint Laurent.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!