Ma indul az Uplay Plus játékkölcsönző

ubisoft uplay+ videojáték
Uplay+
Vágólapra másolva!
Szeptemberben ingyen kipróbálható a szolgáltatás.
Vágólapra másolva!

Ha minden jól megy, akkor valamikor a mai nap során elérhetővé válik az Ubisoft saját számítógépes játékkölcsönző szolgáltatása. Nem lesz kifejezetten olcsó az Uplay+, havi 15 euróba (5 ezer forintba) kerül majd, ám ezért cserébe nem csak a kiadó száznál is több meglévő játékával szórakozhatnak majd az előfizetők, de hozzáférést kapnak a legújabb címeihez is, méghozzá a normál megjelenésük előtt három nappal.

Uplay+ Forrás: Ubisoft

Az Ubisoft jelenlegi tájékoztatása alapján úgy tűnik, hogy a rivális szolgáltatásoktól eltérően az Uplay+ nem kínál majd ingyenes próbaidőszakot, azonban egy egyszeri promóció keretében 2019. szeptember 30-ig lehet majd ingyen tesztelni.

Az ingyenes időszak aktiválásakor meg kell adni a havidíj kifizetésére használni kívánt bankkártya adatait, az Ubisoft pedig egy próbaterhelést fog végezni, hogy meggyőződjön az adatok hitelességéről. Ennek során zárolásra kerül majd 1 euró a bankkártyához tartozó folyószámlán, de ez pár munkanapon belül újból elérhetővé fog válni, nem teszi zsebre a vállalat.

Aki nem szeretné, hogy a próbaidőszak után az Ubisoft automatikusan megterhelje a bankkártyáját a havidíjjal, annak szeptember 30-án manuálisan le kell mondania az előfizetést.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!