Negyedórás videón a Cyberpunk 2077

cyberpunk 2077 videojáték cd project red
Cyberpunk 2077
Vágólapra másolva!
Nagyon eltérő stílusokban is játszható lesz a játék.
Vágólapra másolva!

Ígéretének megfelelően a The Witcher 3-mal befutott CD Projekt Red nyilvánosságra hozta a következő játékának legújabb játékmenetes bemutatóvideóját. Továbbra is úgy tűnik, hogy a lengyel cég ezúttal is óriási durranást készül letenni az asztalra, a nyílt világú Cyberpunk 2077 potenciálisan akár év játéka címeket is bezsebelhet, ha tényleg annyira jó lesz, mint amilyennek tűnik.

Cyberpunk 2077 Forrás: CD Project RED

A videó alapján a játékban nincsenek karakterosztályok, helyette a játékosok pontosztogatásos módszerrel fejleszthetik és specializálhatják a karakterüket. Az utóbbinak nagy jelentősége van, hiszen a Cyperpunk 2077 többféle harcmodorral is játszható, így a lopakodást és a hackelést preferálók ugyanúgy élvezhetik, mint a bejárati ajtók berúgásából sportot űző társaik.

Persze a leghatékonyabb taktika jó eséllyel a kettőt ötvöző hibrid, de a lényeg, hogy a játékosok maguk dönthetnek az aktuális probléma megoldásának a módjáról.

A játékban rendkívül fontos szerepet kapnak a szerepjátékos elemek: a játékosok tettei, továbbá a karakterekkel lefolytatott diskurzusaik erősen befolyásolják a sztori alakulását.

Az új videó a Cyberpunk 2077 eddig nem látott Pacifica körzetében játszódik, összesen hat ilyen terület alkotja a játékvilágot. A fejlesztők szerint a teljes térkép alapterülete némileg kisebb a The Witcher 3-ban látotthoz képest, azonban szinte teljesen horizontális helyett erősen vertikális felépítésű, így a kettő tényleges mérete nehezen összehasonlítható.

A Cyberpunk 2077 megjelenésére már nem kell sokat várni, a jelenlegi tervek szerint 2020. április 16-érkezik PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!