Ingyen javíthatja az okosóráit az Apple

apple szeptember 7 iphone 7 mario wach 2
SAN FRANCISCO, CA - SEPTEMBER 07: Apple COO Jeff Williams announces Apple Watch Series 2 during a launch event on September 7, 2016 in San Francisco, California. Apple Inc. is expected to unveil latest iterations of its smart phone, forecasted to be the iPhone 7. The tech giant is also rumored to be planning to announce an update to its Apple Watch wearable device. Stephen Lam/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Magától körberepedhet a második és harmadik generációs Watch kijelzője.
Vágólapra másolva!

Az Apple újabb ingyenes javítási programot jelentett be, ezúttal a második és harmadik generációs Watch okosóráit hajlandó helyrehozni, amennyiben a lenti illusztrációs képen látható módon „magától" megreped a kijelzőjük. A probléma csak az alumíniumházas modelleket érinti, a 38 és a 42 mm-esek is érintettek.

Apple Watch Series 2 Forrás: AFP/2016 Getty Images/Stephen Lam

A repedést észlelő óratulajdonosoknak az Apple valamelyik hivatalos szervizpartnerével kell felvenniük a kapcsolatot. További információkért a hibajelenséget részletező weblapot érdemes átböngészni, a problémát tapasztalók pedig az Apple terméktámogatási portálján kezdhetik meg a javítással kapcsolatos ügyintézést.

Forrás: Apple

Az ingyenes kijelzőjavítás nem hosszabbítja meg az eszközök garanciáját, továbbá

csak az órák első bolti eladását követő három évben vehető igénybe.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!