Ezt tudja majd a Xiaomi Mi Mix 4

Vágólapra másolva!
Gyakorlatilag a teljes specifikációi kiszivárogtak az új Xiaomi csúcsmobilnak.
Vágólapra másolva!

Amennyiben igazak a kiszivárgott információk, akkor a Xiaomi komoly meglepetést okozhat a Mi Mix 4-gyel a csúcsmobilok világában.

A Xiaomi következő prémium csúcskészüléke állítólag az aktuális legjobb Snapdragon 855 Plus lapkát kapja majd meg, 12 GB RAM társaságában. Egyes pletykák szerint akár 16 GB RAM-mal szerelt verzió is érkezhet.

Forrás: Trusted Reviews

Mindezt 1 TB UFS 3.0-s tárhely egészíti majd ki, valamint egy 4500 mAh-s akkumulátor, ami 30 wattos gyorstöltést és fordított vezeték nélküli töltést is támogat. Az AMOLED kijelző 2K felbontású lesz, a hátlapra egyenesen négy kamera kerül, a ház pedig kerámia lesz. Értelemszerűen a készüléken már MIUI 11 kezelőfelület lesz megtalálható.

Bár egyelőre kár lenne bármit biztosra venni, a merészebb kijelentések szerint a kamerarendszer alapját a Sony 108 megapixeles szenzora adja majd, mindezt egy 16 megapixeles ultraszéles és egy 12 megapixeles telefotós kamera egészíti ki, többek között. Szerencsére már nem kell sokat várni a konkrétumokra, a bemutatóra már szeptemberben sort keríthet a Xiaomi.