Ezeket mutatja be az Apple szeptemberben

Vágólapra másolva!
A Bloomberg részletes jelentést adott ki arról, hogy milyen újdonságokat mutat be szeptemberben az Apple.
Vágólapra másolva!

Az Apple minden szeptemberben új iPhone-okat mutat be, a Bloomberg jelentése szerint idén viszont számos más eszközről is lerántja majd a leplet.

A legnagyobb érdekességet az jelenti, hogy a Bloomberg szerint is átalakítja a névadási szokásait az Apple, és jönnek az első iPhone Pro modellek. Ezekre már három hátlapi kamerát tesz az Apple, a harmadik egy ultraszéles lesz. Állítólag a három kamera egyszerre is tud dolgozni, a képek összeilleszthetőek lesznek.

Forrás: TechRadar

Az új iPhone-ok nagyobb felbontású képeket készítenek majd, jobb videókat vesznek fel, vízállóbbak lesznek az eddiginél, jobb kijelzőt kapnak, illetve támogatják majd a fordított vezeték nélküli töltést. Nem mindegyikre igaz ez persze, ugyanis három új iPhone érkezik, és nem lesz mind Pro. Mindbe A13 chip kerül viszont, javított Face ID rendszerrel.

Szintén szeptemberben érkezik az új, 11 és 12,9 hüvelykes iPad Pro, jobb kamerával és processzorral, valamint a belépőszintű iPad, már 10,2 hüvelykes képernyővel. Debütál majd a 16 hüvelykes MacBook Pro, a zajszűrős AirPods és az olcsóbb HomePod is. Új Apple Watch ezúttal nem lesz.