Jön a Cyberpunk 2077 a Google Stadiába

cyberpunk 2077 videojáték
Cyberpunk 2077
Vágólapra másolva!
Nem kell majd drága PC a játékkal való szórakozáshoz.
Vágólapra másolva!

A Google is tartott egy sajtótájékoztatót a Gamescom kiállítás alkalmával, az eseményen leleplezett hét további olyan játékot, amelyek elérhetőek lesznek a Stadia játékstreamelőjében. A webszolgáltatásban megvásárolt játékokat nem kell a klasszikus módon letölteni, hiszen a Google felhőjében futnak, a gamerek által használt eszközök videofolyamként kapják meg a képüket és hangjukat. Ez lehetővé teszi, hogy abszolút belépőkategóriás PC-ken, vagy akár PC nélkül is élvezhetőek legyenek az akár legújabb, magas rendszerigényű játékok.

Cyberpunk 2077 Forrás: CD Projekt RED

A Stadiát támogató hét új cím közül a Cyberpunk 2077 keltette a legnagyobb szenzációt, a The Witcher szériát is jegyző CD Project RED jövő áprilisban érkező akciójátékát milliók várják tűkön ülve. Emellett meglepetést okozott, hogy a Google hajlandó volt anyagilag segíteni az Orcs Must Die 3 fejlesztését is, ezért cserébe a játék egy ideig persze csak a Stadián keresztül lesz elérhető.

A további öt stadián is elérhetővé váló játék a Kine, a Windjammers 2, a Destroy All Humans!, a Superhot, továbbá az Attack on Titan 2: Final Battle.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!