PC-re is jöhet a Death Stranding

death stranding hideo kojima sony playstation 4 videojáték
Death Stranding
Vágólapra másolva!
Eltűntek a jelzések, hogy PlayStation 4-exkluzív volna.
Vágólapra másolva!

A Metal Gear Solid játéksorozat megalkotásáról híres Hideo Kojima következő játéka idén november 8-án jelenik majd meg a Sony PlayStation 4-re. A Death Stranding egy paranormális jellegű, nyílt világú akciójáték, ami éppenséggel nem meglepő a japán játéktervezőtől.

Death Stranding Forrás: Kojima Productions

„A közeljövőben járunk: a bolygót rejtélyes robbanások rázták meg, amelyek elindították a Death Stranding néven emlegetett természetfeletti események láncolatát. A túlvilági lények inváziója közepette és a tömeges kihalás rémétől fenyegetve Sam Porter Bridgesre hárul a feladat, hogy a katasztrófa sújtotta vidéket bejárva megmentse az emberiséget a végső pusztulástól" - áll a játék hivatalos ismertetőjében.

A Sony Interactive Entertainment által kiadott játék nem lesz elérhető az Xboxokra, azonban egy ideje az a pletyka járja, hogy számítógépekre megérkezhet. Most újabb jel mutat erre: a Death Stranding a Sony összes hivatalos webhelyén lekerült a PlayStation 4-exkluzív játékok listájáról, továbbá a hivatalos dobozképén sincs rajta az exkluzívok esetén megszokott „Only on PlayStation" plecsni.

További érdekesség, hogy egy anonim internetező korábban sikeresen megtippelte a játék PlayStation 4-es verziójának a kiadási dátumát, emellett pedig az is állította, hogy csak átmenetileg exkluzív címről van szó, a PlayStation 4-re való megjelenése után valamennyivel PC-re is megérkezik majd a Death Stranding. Azt nem árulta el, hogy honnan szerezte az információit, de talán tudhat valamit, ha a kiadási dátumot sikerült eltalálnia.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!