Döbbenetesen hozzánőtt az emberekhez az okostelefonjuk

Vágólapra másolva!
A Samsung egyik felmérésre rámutatott, hogy kis túlzással a fordított vezeték nélküli töltés lett az új szex.
Vágólapra másolva!

Mivel a Samsung Galaxy S10 modellek is kínálnak fordított vezeték nélküli töltés funkciót, ezért ennek kapcsán a Samsung úgy gondolta, jó ötlet elvégezni egy kisebb kutatást. A németországi leányvállalat vizsgálata megmutatta, hogy az emberek döbbenetesen függővé váltak az okostelefonjuktól.

6500 európait kérdeztek meg, 35 százaléka pedig azt mondta, hogy inkább legyen teljesen feltöltve a mobiljának az akkuja, mint, hogy valaki pénzt adjon neki.

Az akkumulátoruk töltöttségét a válaszadók csupán 14 százaléka osztaná meg idegennel, 39 százaléka egy munkatárssal és 62 százaléka baráttal vagy partnerrel. Családtaggal már a válaszadók 72 százaléka.

Forrás: Samsung

A válaszok szerint aki megosztja a töltöttségét másokkal, az erre intim jellegű ajándékként tekint. 62 százalék némi energiáért cserébe hajlandó kávét venni idegeneknek, 7 százalék pedig még randira is elmenne bárkivel némi extra töltöttségért.

A médiában egyesek már odáig mentek, hogy a fordított vezeték nélküli töltést az új szexnek állították be, ami ugyanakkor nem véletlen. A megkérdezettek 72 százaléka nem osztaná meg az akkutöltöttségét másokkal, csak a harmadik randin. 21 százalék pedig nem is tudna jobbat elképzelni, ami megtörténhetne vele egy randin.

Kiderült az is, hogy a 18-34 évesek nem szívesen segítenek, csak 21 százalékban adnának energiát másoknak. Az 55 év fölöttieknél az arány már 36 százalék. Kiderült továbbá, hogy az emberek 33 százaléka hazudna a töltöttségi állapotáról, csak, hogy ne kelljen másoknak adnia.