Pólóban hordható a Sony klímája

sony reon pocket klímaberendezés póló
Sony Reon Pocket
Vágólapra másolva!
Hűteni és fűteni is képes a Reon Pocket.
Vágólapra másolva!

Ha tényleg működik, akkor akár szó szerint életmentő terméket sikerült kifejlesztenie a Sony egy belsős csapatának: a közösségi finanszírozással megvalósítani kívánt Reon Pocket egy pólóban hordható klímaberendezés. A használata nagyon egyszerű, csak be kell tenni egy különleges kialakítású póló hátrészén lévő zsebbe, majd modelltől függően a gombjai, vagy a gombjai és a mobilappja segítségével vezérelhető.

Sony Reon Pocket Forrás: Sony

A tervezők szerint a diszkrét kütyü csak 85 grammot nyom, a két óra alatt feltölthető akkuja pedig 24 órányi működést tesz lehetővé. Hűtési üzemmódban akár 13 Celsius-fokkal is képes lehet csökkenteni a környezeti hőmérséklethez képest a viselője testhőmérsékletét, míg fűtési módban 8 fokkal emelheti azt. Nem világos, hogy az eszköz használata vezethet-e egészségügyi problémákhoz.

A Reon Pocket egyelőre csak Japánban rendelhető elő, bár közösségi finanszírozós kampány lévén a megrendelése nem jelent garanciát arra, hogy jövő tavasszal ténylegesen piacra is kerül. A termék többféle csomagban is kapható, a klíma típusától és a rendelt pólók számától függően 12760–19030 jenes, azaz 34-51 ezer forintos ajánlatok közül válogathatnak az érdeklődők.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!