Ingyen beszerezhető két kiváló játék

this war of mine videojáték
This War of Mine
Vágólapra másolva!
A jövő héten két fantasztikus címmel folytatódik az Epic promóciója.
Vágólapra másolva!

Megérkeztek az Epic Games Store legújabb ingyenjátékai, augusztus másodikáig bármely érdeklődő ingyen és örökre hozzáadhatja a felhasználói fiókjához a Moonlightert és a This War of Mine-t. Mindkettő indie cím, az előbbiről valószínűleg aránylag kevesen hallottak, a rogue-lite elemekkel tűzdelt, felülnézetes akció-kalandjátékban egy hőssé válni kívánó boltossal kell kalandozni.

This War of Mine Forrás: 11bit Studios

A This War of Mine már masszívan nagyobb visszhangot kapott, az oldalnézetes játékban egy háború sújtotta városban kell túlélni egy csapat civillel. A játékosoknak meg kell erősíteniük és fel kell szerelniük a búvóhelyüket, alapanyagokat, ételt, orvosságokat kell gyűjteniük, bővíteniük kell a csapatukat, mindezek során pedig rendszeresen nagy kockázatú döntéseket kell hozniuk.

Nem egy vidám alkotás, de kiválóan sikerült, és a szokásos videojátékoktól teljesen eltérő perspektívából mutatja be a háborúzást.

A jövő héten tovább emeli majd a tétet az Epic Games, újból két játékot fog ingyen osztogatni: a Remedy által készített Alan Wake, továbbá az Ubisofttól származó For Honor lesznek a terítéken.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!