Még jobb lesz a OnePlus 7 Pro kamerája

Vágólapra másolva!
A készülék fordulópontot jelent a gyártó történetében: a cég innentől kezdve nagyban koncentrál a kamerákra.
Vágólapra másolva!

A OnePlus 7 Pro okostelefonnak sok erőssége van, az egyik pedig a tripla hátlapi kamera. Ez bár eleinte egyáltalán nem ért fel minőségben a legjobbakhoz, folyamatosan javítgatja a OnePlus, illetve a telefotós lencse és a 3x-os optikai zoom miatt igen sokoldalú a rendszer.

Forrás: CNET

Zake Zhang, a OnePlus egyik managere a GSMArenának nemrég arról beszélt, hogy a készülék fejlesztésekor jöttek rá, hogy versenyezni akarnak a csúcsmobilokkal a kamerák terén. A OnePlus 7 Pro az első ezen a téren, az ügyvezető a lehető legjobbat kérte a mérnököktől. A csúcshardvert a lehető legjobb szoftverrel igyekeznek támogatni, illetve folyamatosan fejleszteni jövőbeli frissítésekkel. A OnePlus ráadásul a kamerát (kamerákat) az egyik legfontosabb dolognak tartja majd a jövőben.

Mivel a csapat csak 80 főből áll, ami nagyjából a tizede az iparági átlagnak (nagyobb cégeknél), ezért sajnos az ultraszéles és a telefotós kamera videót felvenni még nem tud – de a jövőben ez változik. Ugyanebből az okból kellett a megjelenéskor pár funkciót és fejlesztést visszatartaniuk, ezek azonban később megjelentek frissítések keretében.