Megjelent PC-re a Beyond: Two Souls

beyond two souls quantic dream videojáték
Beyond: Two Souls
Vágólapra másolva!
Ellen Page és Willem Dafoe alakítják a főszereplőket.
Vágólapra másolva!

Pár héttel a Heavy Rain kiadása után 19,90 euróért elérhetővé vált számítógépekre a Beyond: Two Souls is. A francia Quantic Dream játéka eddig csak PlayStation 3 és PlayStation 4 konzolokon volt játszható, azonban az Epic Games Store közbenjárásával elkészülhetett a PC-s változata, így értelemszerűen csak a kérdéses boltban kapható a játék.

Beyond: Two Souls Forrás: Origo

A Beyond: Two Souls főszereplőinek kinézetét és hangját Ellen Page és Willem Dafoe szolgáltatták. Az akció-kalandjátékban Jodie Holmes-t, továbbá a születéskor melléje szegődött szellemet kell irányítani, az Aiden nevű entitás természetfeletti képességekkel vértezi fel a főhőst. Remek hír, hogy a játék demója már hetek óta elérhető az Epic Games Store-ban, így a Beyond kipróbálható a megvásárlása előtt.

A Heavy Rain és a Beyond: Two Souls megjelenését követően a Quantic Dream már csak egy régebbi játékát fogja kiadni számítógépekre. A PlayStation 4-re tavaly májusban megjelent Detroit: Become Human valamikor az ősszel válik elérhetővé az Epic Games Store-ban, és a fejlesztő másik két játékához hasonlóan ebből is lesz demóverzió.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!