Ez a monstrum a gamerek álma

origin pc gamer pc sony playstation 4 pro microsoft xbox one x
Origin PC Big O 2.0
Vágólapra másolva!
Egy brutális PC mellett két konzol is található benne.
Vágólapra másolva!

Stílusosan ünnepli a tizedik születésnapját a gamer gépeket gyártó Origin PC, a Big O 2.0 eszközébe belepasszírozott minden fontos játékplatformot, így egy csúcskategóriás számítógép mellett PlayStation 4 Pro, Xbox One X, és Nintendo Switch dokkolóállomás is található benne.

Origin PC Big O 2.0 Forrás: Unboxing Therapy / YouTube

A szokatlan találmányt a saját tervezésű Genesis házába építette be a vállalat, bár persze szükség volt néhány módosításra, hogy mindent sikerüljön belezsúfolni, továbbá a komplett konstrukció esztétikus és funkcionális legyen. Remek kényelmi extra, hogy nem kell manuálisan váltani a monitorkimenetek közt, a felhasználó mindig az éppen bekapcsolt eszköz képét látja a csatlakoztatott tévén vagy monitoron.

A Big O 2.0 számítógépes részébe Intel Core i9-9900K processzor, 64 GB DDR4 memória, NVIDIA GeForce Titan RTX videokártya, kettő 2 terabájtos SSD, továbbá egy 14 TB-os merevlemez került.

Sajnos a termék kereskedelmi forgalomban nem lesz elérhető, hiszen a konzolgyártók szinte garantáltan nem egyeznének bele a piacra dobásába.

Nem világos, hogy vajon mennyibe kerülne, ha mégis sikerülne kiadni.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!