Itt a The Witcher sorozat első trailere

the witcher netflix
Vágólapra másolva!
Még idén debütál a részben itthon forgatott produkció.
Vágólapra másolva!

Újabb nagy dobásra készül a saját gyártású sorozatok frontján a Netflix, még valamikor az idei évben elérhetővé fog válni az Andrzej Sapkowski könyvei alapján készült, de a látványvilágát tekintve a CD Projekt RED játékadaptációjából inspirálódó The Witcher sorozat első évada a szolgáltatásban.

the witcher netflix Forrás: Netflix

A részben Magyarországon forgatott első évad most megkapta az első trailerét, a két perces videón megcsodálható az összes fontosabb karakter, plusz a kedvcsináló némi betekintést enged a sorozat hangulatába, technikai minőségébe. A főszereplő Ríviai Geraltot a DC Cinematic Universe filmek Supermanjeként ismert Henry Cavill alakítja, míg Cirit Freya Allan, Yennefert Anya Chalotra, Trisst pedig Anna Shaffer formálja meg.

A sorozatért felelős Lauren Schmidt Hissrich az Entertainment Weeklynek adott nyilatkozatában elárulta, hogy a nyolc epizódos első évad felnőttes jellegű, nagy energiát fektettek a karakterek személyiségeinek és motivációinak körbejárására. Elképzelhető, hogy az eredetileg szimpatikus karakterek az évad végére unszimpatikussá válnak, és fordítva.

Emellett Hissrich szerint sokak számára meglepetést fog okozni, hogy mennyi szörnyet sikerült betuszkolniuk a sorozatba, és ezek mennyire fontos szerepet játszanak a történetben.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!