Az Android Q-val egyszerre frissül a Samsung csúcsmobilok kezelőfelülete

Vágólapra másolva!
A Samsung a One UI 2.0 felületet építi az Android Q-ba, a Galaxy S11 pedig már One UI 2.1-et kap.
Vágólapra másolva!

A Samsung a jelentések szerint már fejleszti a viszonylag új One UI kezelőfelületének legújabb verzióját: a felhasználók az Android Q-val egyszerre kapják majd meg a One UI 2.0-t.

A gyártó szokás szerint ezúttal is a csúcskészülékeit frissíti majd először, aztán az olcsóbb eszközökre is eljut a csomag. Eközben a Galaxy S11-es mobilok már gyárilag a One UI 2.1-gyel jelenhetnek meg. Hasonló tehát a forgatókönyv, mint idén: míg a One UI 1.0 megérkezett az előző mobilokra, addig a Galaxy S10-es modellek One UI 1.1-et kaptak.

Forrás: Digital Trends

Sajnos nem igazán vannak még információk arról, hogy milyen újdonságok kerülnek a következő One UI-ba, de az szinte biztos, hogy a Google I/O-n bemutatott funkciók benne lesznek. A SamMobile szerint a digitális jólléti fejlesztéseket is beépíti a Samsung.

Az nagyon valószínűtlen, hogy a Galaxy Note 10 modellek már az új felülettel érkeznének, ugyanis a bejelentés az Android Q érkezése előtt lesz, a Samsungnak pedig mindenképp idő kell a frissítések teszteléséhez. Vagyis a Galaxy Note 10 szintén a következő hónapok során frissülhet, valószínűleg még 2019-ben.