Vérbeli főnökmobilt tervez az Unihertz

unihertz titan qwerty okostelefon
Unihertz Titan
Vágólapra másolva!
A terepmunkásoknak is megfelelhet az ütésálló szederklón.
Vágólapra másolva!

Lassan egy évtizede bajban vannak a fizikai billentyűzettel ellátott okostelefonra áhítozók, hiszen a fogyasztók oroszlánrésze a klaviatúra helyett az érintőkijelzőt részesíti előnyben, így a nagy androidos mobilgyártók egyáltalán nem is foglalkoznak az efféle eszközök fejlesztésével. A közismert nevek közül a Blackberry az utolsó, amely még kínál QWERTY-s telefont.

Unihertz Titan Forrás: Unihertz

A nem túlságosan távoli jövőben enyhén bővülhet a kínálat, a két minimobilt már piacra dobott Unihertz hamarosan elindítja a Titan készülékének közösségi finanszírozós kampányát. Mint a fenti képen is látható, gyakorlatilag egy Blackberry-klónról van szó, azonban a vállalat szerint ez a modell porálló, vízálló és ütésálló lesz, így a terepen főnökösködőknek is megfelelhet.

Unihertz Titan Forrás: Unihertz

A specifikációk még nem teljesen véglegesek és ismertek, azonban néhány dolgot már lehet tudni az Unihertz Titanról: 4,5 hüvelykes és 1440×1440 pixeles IPS érintőkijelzővel, globális LTE-támogatással, NFC-vel, dupla SIM-mel, ujjlenyomat-olvasóval és arcfelismeréssel, walkie-talkie funkcióval, továbbá vezeték nélküli töltéssel rendelkezhet.

A kiemelkedően hosszú üzemidő érdekében a cég 6000 milliamperes akkuval kívánja ellátni.

A mobil webhelyén az Unihertz azt állítja, hogy akik a közösségi finanszírozós kampány elindulása előtt előrendelik a készüléket, azok akár 199 dollárért is beszerezhetik, bár ez az ajánlat csak limitált mennyiségű készülékre vonatkozik.

Az összegből ítélve a rendkívül valószínű, hogy egy alsó-középkategóriás rendszerlapka dolgozik majd benne, moderált mennyiségű memória és háttértár mellett.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!