Így mentett meg egy AirPods fülhallgatót egy amerikai nő

Vágólapra másolva!
Ashley Mayer egyik fülhallgatója a sínek közé esett, de végül visszaszerezte azt.
Vágólapra másolva!

Mindenkinél máshol van a határ, hogy meddig menne el, ha kiesne a füléből az Apple AirPods fülhallgatójának egyik fele. Ashley Mayer nemrég a Twitteren osztotta meg, hogyan mentette meg a drága fülhallgatóját, ami New Yorkban, a metró egyik megállójánál esett a sínek közé.

Mayer egyből rájött, hogy rossz ötlet lenne beugrani a fülhallgatóért a sínekhez, de akár lehajolni is extrém kockázatos. Nem akart egy AirPods miatt meghalni a metróban. A helyi hatóságok azt mondták neki, hogy amennyiben vár néhány órát, akkor vissza tudják neki szerezni, ezt az ajánlatot viszont elutasította, mert várták a helyi edzőteremben.

Forrás: Ashley Mayer

A következő napon aztán meglepetten látta, hogy sértetlenül, ugyanott van még a fülhallgatója. Ezután vett egy ragasztószalagot és egy seprűt, majd a kettő kombinálva sikeresen lenyúlt az AirPods egyik feléért. A fertőtlenítés után kiderült, még mindig hiba nélkül működik. Ashley végül 15 perc hírnevet is szerzett magának, és még a Good Morning Americába is bekerült. Valamint spórolt 69 dollárt – ennyibe került volna, hogy az Apple pótolja a fülhallgató elveszett egyik felét.

Az Apple a következő AirPodsot állítólag már tapadósabbra tervezi, hogy hasonló esetek ne forduljanak elő.