Kiderült a Galaxy Note 10 kezdőára

samsung galaxy watch active 2
Samsung Galaxy Watch Active 2
Vágólapra másolva!
A Galaxy Active 2 is hivatalossá válhat a mobilszéria mellett.
Vágólapra másolva!

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Samsungnak nem igazán lesz mit bejelentenie az augusztus 7-én megrendezésre kerülő Galaxy Unpacked sajtótájékoztatóján, hiszen csak úgy záporoznak a megbízható forrásokból származó információk a Galaxy Note 10 termékcsaláddal kapcsolatban.

Samsung Galaxy Watch Active 2 Forrás: Evan Blass / Twitter

A normál méretű Samsung Galaxy Note 10 hivatalos rendereinek kiszivárgása után a WinFuture háttértárakkal és árazásokkal kapcsolatos információk birtokába jutott. A kiadvány szerint a mobilok 256 GB, 512 GB és 1 terabájt kapacitású háttértárakkal lesznek elérhetőek, a kisebbik Note ára 999 eurónál, míg a nagyobbik kijelzős Note 10+-é 1149 eurónál kezdődik majd.

Ez jó hír, a tavalyi Note-ba 999 euróért csak 128 GB háttértár került.

További újdonság, hogy Evan Blass kiszivárogtatta az első képet a Galaxy Watch Active 2-ről, a jelenlegi találgatások szerint az új okosóra a Note 10 család tagjaival párhuzamosan mutatkozik be. Ránézésre csak annyit különbséget lehet megállapítani az elődjéhez képest, hogy az oldalán lévő gombok elnyújtott helyett kerek formát kaptak, plusz a gombok között már egy kis furat is található.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!