Kiszivárgott képeken a Galaxy Note 10

samsung galaxy note 10
Samsung Galaxy Note 10
Vágólapra másolva!
Színátmenetes hátlappal is kapható lesz a mobil.
Vágólapra másolva!

Nem kell már sokat várni a Galaxy Note 10 okostelefonokra, a Samsung 2019. augusztus 7-én fogja bejelenteni az S Pen érintőceruzával is ellátott készülékcsaládjának legújabb generációját. Az esemény magyar idő szerint este 10 órakor kezdődik a kérdéses napon, az érdeklődők pedig akár élőben is követhetik majd az interneten a sajtótájékoztatót.

Samsung Galaxy Note 10 Forrás: Ishan Agarwal / Twitter

A telefoncsalád bejelentésének gyors közeledtével a következő időszakban várhatóan elég sok új információ érkezik majd a mobilokról, most például kiszivárgott a „normál" Galaxy Note 10 két sajtófotója. Ezek megerősítik az eddigi nem hivatalos renderek pontosságát, tényleg a korábban már látott módon néz ki az okostelefon.

Samsung Galaxy Note 10 Forrás: Ishan Agarwal / Twitter

A mostani képek nagy érdekességét az jelenti, hogy a Samsung mobilja az újabban divattá vált, színátmenetes fényezésű hátlappal is kapható lesz. Ezt a fiatalos dizájnelemet a Honor hozta be a köztudatba, kissé megmosolyogtató látni, hogy még a Samsung is másolja, ráadásul pont egy csúcsmobilban.

Furcsa, hogy a trendi hátlapos változat mennyire más benyomást kelt, mint a telefon fekete variánsa, mintha nem is ugyanaz a készülék lenne.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!