Az internetre terelné a válásokat a sztárügyvéd

Going through a rough patch Couple - Relationship Real People In The Dog House Young Couple Relationship Difficulties Young Women Women Females Young Men Men Males Two People Copy Space Weekend Activities Dating Flirting Divorce 20-29 Years Young Adult Ad
Shot of a young woman looking despondent after a fight with her boyfriend
Vágólapra másolva!
Szerinte úgy is mindent online intéznek már a fiatalok.
Vágólapra másolva!

Régóta emelkedik világszerte a válások száma és aránya, ami ha másnak nem is, de az efféle ügyek intézésére szakosodott ügyvédeknek jó hír. Az Egyesült Államok talán legismertebb válóperes ügyvédje most új szintre emelné a házastársak egymástól való könnyű megszabadulásának a művészetét: a többek közt Kim Kardashian, Johnny Depp, Stevie Wonder és Heidi Klum válásait is levezényelt Laura Wasser olyan szolgáltatást indított, amely segítségével teljesen online, olcsón és gyorsan lebonyolítható a komplett folyamat.

A kép csak illusztráció Forrás: Getty Images/PeopleImages.com/Yuri Arcurs Yapr

A meghökkentően elnevezett It's Over Easy („Könnyen vége lesz") szolgáltatás egy hatlépéses folyamatban intézi a válásokat. Az ügyfelek háromféle fizetős csomag közül választhatnak: a 750 dolláros Basic a gyermektelenek számára lehet némi segítség, a bírósági papírmunka elvégzését és leadását is tartalmazó Pro csomag már 1500 dollárba kerül, míg a 2500 dolláros Premium a gyerekes szülőknek szánt extrákat is tartalmaz.

Ezek komoly összegek, de az Egyesült Államokban szokásoshoz képest még a legdrágább csomag is rendkívül olcsó, egy 2015-ös kutatás szerint államtól függően tipikusan 8400-17500 dollárba kerülnek a válások. Ahhoz pedig kétség sem férhet, hogy az It's Over Easy jóval olcsóbb Wasser szokásos munkadíjánál, hiszen a tehetős ügyfelei általában 850 dolláros óradíjat fizetnek, plusz le kell tenniük 25 ezer dollár előleget az asztalra.

– engedett betekintést a kulisszák mögé Wasser a DailyMailTV riporterének.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!