Villámgyorsak az AOC gamer monitorai

aoc agon ag251fz2 monitor
AOC AGON AG251FZ2
Vágólapra másolva!
Fél ezredmásodperc az AGON család tagjainak a válaszideje.
Vágólapra másolva!

Folytatja a számítógépes játékosoknak szánt monitorcsaládjának bővítését a kínai AOC, a hamarosan piacra kerülő AGON AG251FZ2 és AGON AG271FZ2 különlegességét a 0,5 ms válaszidő jelenti. A két monitor közti egyetlen érdemi különbség a kijelző átlója, az előbbi 24,5 hüvelykes, míg a társa 27 hüvelykes megjelenítővel rendelkezik.

AOC AGON AG251FZ2 Forrás: AOC

Az extrém alacsony válaszidőből valószínűleg többen is jól sejtik, hogy TN panel került a monitorokba. Mindkettő 1920×1080 pixeles, 240 Hz-es frissítési sebességű, és támogatja az AMD FreeSync adaptív képfrissítési technikát. Nem esett róla szó, hogy rendelkeznének NVIDIA G-Sync Ready hitelesítéssel, így nem világos, hogy a megfelelő GeForce videokártyák vezérlőpaneljében az adaptív frissítést kikényszerítve mennyire működnek jól.

Az egyéb extrák terén sincs miért szégyenkezniük a termékeknek: DisplayPort, HDMI, DVI-D és D-SUB bemeneteket kínálnak, 2× 3 wattos sztereó hangszórókat és audio Jack kimenetet kaptak, továbbá USB hub is található bennük, a négy USB 3.0 közül az egyik port ráadásul gyorstöltős.

Forintosított vagy eurósított árakat egyelőre nem tudunk mondani, az USA-ban 330 és 380 dollárba kerülnek majd az AOC új monitorai, nettó 94 és 109 ezer forintoktól van szó.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!