Az Ubisoft is bemutatta a játékbérlőjét

ubisoft uplay+ videojáték
Uplay+
Vágólapra másolva!
Emellett a Google Stadiában is elérhetőek lesznek a játékai.
Vágólapra másolva!

Egy pár nappal ezelőtt véletlenül élesített weblap jóvoltából már eddig is tudtuk, hogy az EA és a Microsoft után az Ubisoft is saját játékbérlő szolgáltatást fog indítani a PC-s játékosoknak. Az E3 2019-en hivatalossá is vált az uPlay+ névre keresztelt megoldás, az Észak-Amerikában és Európa nagy részén szeptember 3-án induló szolgáltatásra előfizetők a francia kiadó száznál is több játékával tudnak majd szórakozni, beleértve a legújabb címeket is, például a Watch Dogs: Legion és a Ghost Recon Breakpoint is elérhető lesz belőle.

Uplay+ Forrás: Ubisoft

Cserébe nem ez lesz a világ legolcsóbb játékbérlő szolgáltatása, a vállalat 15 euró (~4800 forint) havidíjat fog kérni érte. A konzolos játékosok egyelőre nem tudják majd igénybe venni, nem esett szó arról, hogy a rivális EA Accesshez hasonlóan az Uplay+ is elérhetővé válna PlayStationön és Xboxon.

A saját játékbérlő szolgáltatás elindítása mellett az Ubisoft bejelentette, hogy 2020-ban megérkeznek majd a játékai a Google Stadia játékstreamelő szolgáltatásba is. Egyelőre nem kristálytiszta, hogy a streamelésükhöz elég lesz-e a 9,99 dolláros Stadia Pro előfizetés, vagy emellett ki kell-e még fizetni pluszban az Uplay+ árát is.

Az Uplay+ iránt érdeklődő PC-s játékosok ezen a weblapon augusztus 15-ig feliratkozhatnak a szolgáltatás próbaverziójára, így 2019. szeptember 3–30. között ingyen játszhatnak majd a komplett felhozatalával.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!