Megint világhírű lett a 2-es villamos

justvidman
Vágólapra másolva!
Az egyik legtehetségesebb magyar videós, JustVidman ezúttal egy minivideót készített, amely rövid idő alatt nagyon népszerű lett, és így a főoldalra került az egyik leghíresebb közösségi weboldalon, a Redditen.
Vágólapra másolva!

A minivideóban a korábban a National Geographic legszebb villamosvonalakat számba vevő listáján hetedik helyen végző 2-es villamost animálta meg a videós, amely almás muffinokat eszik, ez hajtja ugyanis.

Az aranyos animáció rengeteg szavazatot kapott a Redditen, (a regisztrált felhasználók tölthetnek fel tartalmakat, és értékelhetik is a meglévőket), így a főoldalra került, a statisztika szerint három és fél órára, már több mint másfél millióan látták.

A külföldi kommentelők közül többen felismerték Budapestet

és a híressé vált villamosvonalat is, amelynek az útvonala igazi turistacsalogatónak számít.

JustVidman a Facebook-oldalán azt írja, a hasonló jellegű közösségi portálra, a 9GAG-re is kikerült az animáció egyik rajongójának köszönhetően, a videóban szereplő villamosvezető hölgy pedig kommentelt a videó eredeti, facebookos posztja alá, azt írta,

Népszerű animációkat készített eddig is

JustVidman az egyik legtehetségesebb magyar youtuber, annak ellenére van még mindig több mint félmillió feliratkozója, hogy utoljára 2016 őszén töltött fel a videómegosztóra új anyagot, azóta komoly egészségügyi gondokkal küzd, amelyről többször írt már a Facebookon a követőinek is. Egy ideje viszont rövidebb animációkat újra készít nekik.