Tolvajt kell alakítani a legújabb ingyenjátékban

city of brass
City of Brass
Vágólapra másolva!
Részben a BioShock volt fejlesztői állnak a City of Brass mögött.
Vágólapra másolva!

Újabb nap, újabb ingyenjáték, a szombat délutánig a GOG-tól ingyen beszerezhető Obduction után az Epic Games Store is elérhetővé tette a legújabb közönségvonzó ajánlatát. A legújabb Steam-rivális ezúttal a City of Brass című játékot hajlandó bárkinek örökre odaadni, június 6-ig lehet igényelni.

City of Brass Forrás: Uppercut Games Pty Ltd

A tavaly megjelent City of Brass mögött az Uppercut Games nevű cég áll, az alapítóinak egy része előtte a BioShockon is dolgozott. Ez meg is látszik a terméken, igazán egyedi és magával ragadó környezettel rendelkezik. Stílusát tekintve egy belső nézetes akció-kalandról van szó, amelyben az említett várost kell kifosztani. A város procedurális generált, így ha a játékosok újból meglátogatják a haláluk után, akkor más lesz a felépítése, ez sokat jelent az újrajátszhatóság szempontjából.

A City of Brass beszerzéséhez természetesen szükség van egy Epic Games Store felhasználói fiókra. A szolgáltatásba való belépés után végre kell hajtani a City of Brass termékoldalán a nullaeurós vásárlást, mire a játék örökre hozzárendelődik a felhasználói fiókhoz. A letöltéséhez először telepíteni kell az Epic Games Store számítógépes kliensprogramját.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!