Bizarr videón Hideo Kojima új játéka

death stranding hideo kojima sony playstation 4 videojáték
Death Stranding
Vágólapra másolva!
November 8-án válik elérhetővé a Death Stranding.
Vágólapra másolva!

A Metal Gear Solid rajongói a mai napig sem tudják, hogy mi vezetett a Kojima Productions és a Konami játékkiadó nagyon csúnya szakításához. Viszont úgy tűnik, hogy a legendás Hideo Kojima kreatív szempontból nagyon jól járt a csúnya válással, hiszen Sony konzolos üzletága nagyon gyorsan leigazolta a cégével együtt egy ütős PlayStation 4-exkluzív játék elkészítésére, méghozzá az ismertségéhez méltó tisztelet és büdzsé mellett.

Death Stranding Forrás: Kojima Productions

Az együttműködés végeredményére nem kell már sokat várni, szerda este kiderült, hogy a Death Stranding 2019. november 8-án jelenik majd meg, ráadásul a dátum mellé egy újabb, játékmenetes trailer is járt. Ezzel nem lett sokkal kevésbé rejtélyes, hogy tulajdonképpen miről is szól, de annyi szent, hogy az ünnepi szezonra a Sony-nak sikerül leszállítania egy cukorkaként fogyó, akár a PS4 eladásait is növelni képes játékot.

„Az emberek falakat húztak, és hozzászoktak az izolációban való élethez. A Death Stranding egy teljesen új típusú akciójáték, amelyben a játékosoknak elszigetelt városokat, széttöredezett társadalmakat kell újból összekötniük. Olyan módon készült, hogy a történetet és a játékmenetet összeköti a szálak, a kapcsolatok témája. Sam Porter Bridges-ként kísérletet kell tenned a társadalomban kialakult törésvonalak áthidalására, méghozzá úgy, hogy új szálakat, kapcsolatokat hozol létre a Föld más tájain élő játékosokkal. A játék során remélem megérted a másokkal való kapcsolatok kialakításának igazi fontosságát" – üzente Hideo Kojima.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!