Tesztelhetik a Galaxy Fold javított hardverét

samsung galaxy fold
Samsung Galaxy Fold
Vágólapra másolva!
Talán a jövő hónapban piacra kerülhet a kettéhajtható kijelzős mobil.
Vágólapra másolva!

Potenciálisan jó hírekkel szolgált a Samsung Galaxy Fold megjelenésére váróknak a dél-koreai Yonhap News (via SamMobile), az értesülései szerint a vállalat már javában teszteli az okostelefon javított változatát, így talán a jövő hónapban megjelenhet a készülék. A középen kettéhajlítható kijelzős mobilnak eredetileg április végén kellett volna piacra kerülnie, azonban kijelzőproblémák miatt a gyártó kénytelen volt elhalasztani a debütálását.

Samsung Galaxy Fold Forrás: Samsung

A hírportál szerint a Samsung két dizájmódosítást végzett az új hardveren. Elsőként is leszedhetetlenné tette a kijelzővédő fóliát, hiszen több tesztelőnél is azért adta be a kulcsot a megjelenítő, mert nem vették észre a készülék dobozában lévő mellékelt papírt, miszerint azt nem szabad leszedni. Ez nagyon buta dizájnhiba volt a gyártó részéről, hiszen teljesen megszokott, hogy a dobozukból épp csak kiszedett mobilokról le kell szedni a védőfóliát.

A másik módosítás, hogy a vállalat kezdett valamit a kijelzőzsanér alján és tetején lévő résekkel, így talán nem tud már piszok és folyadék kerülni a kijelző és a védőüveg közé. Ez volt a másik érthetetlen probléma, amivel néhány újságíró találkozott, rövid használat után egyszerűen piszkos lett belülről a megjelenítő.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!