Itthon is elérhető a YouTube Music és a YouTube Premium

zene music fejhallgató headphone
Vágólapra másolva!
Hazai piacra szabott árakkal érkeztek meg a szolgáltatások.
Vágólapra másolva!

Magyarországon is elérhető a YouTube Music. Az új zenei streaming szolgáltatásnak köszönhetően reklámmentesen nézhetőek vagy hallgathatóak a videomegosztón elérhető zenék, továbbá offline hallgatásra is letölthetőek a kedvenc dalok.

A kép csak illusztráció Forrás: Burst / Pexel

A YouTube Music előnyei:

  • Minden egy helyen. Zenei videók, hivatalos albumok, single-k, remixek, élő koncertek, coverek mellett a ritka, csak a YouTube-on elérhető zenék is megtalálhatóak.
  • Személyre szabott ajánlások. A kezdőképernyőn annak megfelelően változnak az ajánlások, hogy korábban milyen zenéket hallgatott, az adott pillanatban mit tesz vagy éppen merre jár. Így más zenéket javasol az applikáció, ha éppen útközben van, és mást, ha edzés közben használja a YouTube Music-ot.
  • Lejátszási listák ezrei minden műfajban, bármely hangulathoz, tevékenységhez. Könnyen és gyorsan választhat kedvére való lejátszási listát attól függően, hogy éppen mit tesz, milyen a hangulata, vagy éppen hol van. Klasszikus popbulira, vagy valami frissre és lazára vágyna? Esetleg belazulós indie-hez van kedve? Itt mindent megtalál.
  • Okos keresőfunkció, ami segít megtalálni a keresett dalt, még akkor is, ha nem emlékszik a címére, vagy a pontos szövegére. Visszahallgatná Freddie Mercury-t, ahogy magyarul énekel, vagy nem emlékszel melyik dalban van a "Levelet kaptam lájf" vagy az "Ásót visz a Laci"? Írja be a YouTube Music keresőjébe!
  • Hotlist videók. Mindig pontosan képben lehet a világ új, menő és felkapott videóival a külön erre a célra összeállított Slágerlista alapján. Ma Magyarországon DJ Snake, Kacey Musgraves valamint Karol G és Damian "Jr. Gong" Marley videói a legnépszerűbbek!
  • Offline lejátszás. A YouTube Music Premium szolgáltatással reklámmentesen, a háttérben és menet közben is lejátszhatja a letöltéseit. Ráadásul, ha megfeledkezett volna róla, akkor a kedvenc dalait az Offline Saját válogatás automatikusan le is tölti.

Mától ingyen hallgatható a YouTube Music reklámokat is tartalmazó verziója. Ha reklámok nélkül, esetleg a háttérben szeretne zenét hallgatni, vagy letöltené a kedvenc dalait, akkor vegye igénybe a YouTube Music Premium-ot. Egy hónapos ingyenes próbaidőszak után a szolgáltatás havidíja 1 490 Ft, családi csomagban 2 290 Ft.

Elindul a YouTube Premium is

A mai naptól elérhető a YouTube Premium is, amely a Music Premium mellett reklámmentes, háttérben való lejátszást és offline letöltést biztosít a YouTube teljes kínálatára. Nézhető a YouTube Originals, a YouTube saját gyártású műsorainak teljes tárháza is.

A YouTube Premium és a YouTube Music hazai árszabása Forrás: YouTube

Az egy hónapos ingyenes próbaidőszak után a havidíj 1 790 Ft, családi csomagban 2 690 Ft. A Google Play Music előfizetői automatikusan igénybe vehetik a YouTube Music Premium szolgáltatásait, mivel azok a továbbiakban itt lesznek elérhetők.

A Google Play Music tekintetében nincs változás, a korábban megvásárolt zenék, feltöltések és lejátszási listák továbbra is az előfizetők rendelkezésére állnak.

Az új YouTube Music mobilapp letölthető a Play Store-ból és az App Store-ból, elérhető a music.youtube.com oldalon. A YouTube Premium szolgáltatás a youtube.com/premium oldalon található.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!