Egyre nagyobb lesz a fülhallgatók piaca

Vágólapra másolva!
Amerikában a fülhallgatók és fejhallgatók piaca 5 éven belül 9 milliárd dolláros szektorrá növi ki magát.
Vágólapra másolva!

Az elemzők előrejelzései szerint Amerikában a fülhallgatók és fejhallgatók piacán 12 százalékos összetett éves növekedési ráta lesz jellemző, és így 2024-re ez a piac 9 milliárd dolláros szektorrá nőheti ki magát.

Állítólag a fülhallgatók, főleg a valóban vezeték nélküli modellek jelentik a nagy slágert manapság, annak ellenére is, hogy egyesek könnyen elhagyják ezeket, mások szerint pedig akár rákot is okozhat a használatuk.

Forrás: Quartz

A legújabb piaci adatok alapján ugyanakkor az effajta fülhallgatók kereslete 33 százalékkal emelkedett. Elsősorban azért népszerűek, mert kényelmes a használatuk, jobban néznek ki, illetve fejlődtek hangminőségben, és a használatuk is egyszerű. Az emberek szórakozás, játék, sportolás és fitnesz közben is használják ezeket. Ennek ellenére a fogyasztók jelentős része kitart a fejhallgatók mellett.

Bár jelenleg szupermarketekben, különféle boltokban is van kereslet ezekre, állítólag az online eladások pörögnek majd fel a leginkább, mert a trendek alapján eleve az internetes vásárlás a divat manapság.