Ennyibe kerülhet a OnePlus 7 Pro

Vágólapra másolva!
Előkerültek az indiai árak, nebulakék, tükörszürke és mandula színekben jön az új modell.
Vágólapra másolva!

A OnePlus nem igazán tudta (vagy akarta) titokban tartani, hogy milyen lesz a OnePlus 7 Pro csúcsmobilja, így mostanra arról nem csak minden specifikáció, hanem a hivatalos, renderelt képek is kiszivárogtak.

Az amerikai és az európai árakról is volt már szó több jelentésben, Ishan Agarwal pedig most az indiai árakat szivárogtatta ki, így egyre jobban körvonalazódik, hogy mire lehet számítani.

A 6 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel szerelt modell 723 dollárnak megfelelő összegbe kerül majd, míg a 8/256 GB-os és a 12/256 GB-os verzióért 766 és 838 dollárnak megfelelő összeget kell fizetni.

Forrás: Ishan Agarwal

Ishan szerint az árazás még változhat a megjelenésig, de ez nem valószínű, a korábbi jelentésekben is hasonló összegek szerepeltek. A OnePlus 7 Pro egyébként nebulakék, tükörszürke és mandula (barna) színekben várható.

A OnePlus 7 széria május 14-én mutatkozik be hivatalosan, Snapdragon 855 chippel, 90 Hz-es Super AMOLED, kávamentes képernyővel, 4000 mAh-s akkuval, 30 wattos Warp gyorstöltéssel, felugró szelfikamerával és tripla hátsó kamerával. A OnePlus egy vödrös tweetben pedig már arra is utalt, hogy az új modellek vízállóak lesznek, de IP-minősítést annak költsége miatt nem kapnak.